середу, 19 серпня 2015 р.

Монастирський чай від цукрового діабету

Монастирський чай (збір) від цукрового діабету

монастирський чай від діабетуЧисло хворих на цукровий діабет стрімко збільшується. Це захворювання спостерігається у всіх, хто має дефіцит інсуліну в організмі. Хвора підшлункова залоза перестає виробляти належну кількість гормону при розвитку діабету 1 типу або організм не може використовувати вироблений інсулін належним чином за наявності діабету 2 типу. В обох випадках підтримувати нормальний стан цукру в крові лікарі рекомендують за допомогою медикаментозних препаратів. Це тимчасова допомога організму, яка не приводить до одужання, а лише полегшує стан. Набагато більш ефективним і дієвим визнано лікування цього захворювання зборами лікарських трав. Монастирський чай від цукрового діабету рекомендується всім, у кого рівень глюкози в крові не відповідає нормі.

Що являє собою цукровий діабет?

монастирський чай від цукрового діабетуЦукровий діабет є хронічним захворюванням ендокринної системи людини.Він викликається нестачею інсуліну в організмі. Гормон цей надзвичайно важливий, оскільки допомагає клітинам засвоювати глюкозу. Як тільки кількість інсуліну виробляється недостатньо, в крові залишається непереробленому глюкоза, що відповідно призводить підвищенню в ній рівня цукру.
Тяжкість захворювання залежить від ступеня ураження підшлункової залози.На самому початку хвороби пацієнт найчастіше не помічає змін, тому за допомогою не звертається. Виявляється хвороба частіше випадково, коли доводиться здавати аналіз крові на цукор при обстеженні. Якщо своєчасно не почати лікування, то підшлункова залоза буде виробляти інсуліну з кожним днем ​​все менше. Скоро почнуть страждати багато систем організму, так як вони отримують неправильне харчування. Наслідки цукрового діабету: серцево-судинні захворювання, поява атеросклерозу, ретинопатія, погіршення зору, розлади травлення. А особливо сумно, коли хвороба призводить до інвалідності або смерті.

Монастирський чай від діабету - новий засіб з Білорусії для боротьби з хворобою

монастирський збір від діабетуДовгий час вважалося, що вилікувати цукровий діабет практично неможливо. Виявилося, це зовсім невірна теорія, так як з будь-якою хворобою можна боротися. Головне - вибрати вірний підхід до лікування.При усуненні симптомів хвороби, як це робить традиційна медицина, цукровий діабет ні 1, ні 2 типу нікуди не піде. Настане деяке полегшення, поки буде діяти введений інсулін, а потім рівень глюкози в крові знову збільшиться, вимагаючи нову порцію ліки.
Народні цілителі знайшли зовсім інший спосіб боротьби з хворобою. Монастирський чай від діабету бореться не з симптомами, які з'явилися сьогодні, а допомагає всьому організму оздоровитися і повернутися до того вихідного стану, який був до хвороби. Ось тому після повного курсу проведеного лікування травами, людина відчуває друге народження. Організм позбувся тих причин, які призвели до збільшення глюкози і більше не просить ліків, бо вони йому не потрібні.
Монастирський чай від цукрового діабету проводиться за старовинними рецептами монахів, які колись готували з лікувальних трав відвари для зміцнення імунної системи і позбавлення від різних хвороб. Сьогодні ці рецепти знову стали актуальними, оскільки сучасна медицина не має такого ліки для діабетиків, яке позбавило б їх від хвороби.Разом з ендокринологами ченці білоруського монастиря створили дивно засіб, що дозволяє забути про хворобу. Це білоруський монастирський чай від цукрового діабету. Після того як продукт отримав визнання в громаді ченців, він був протестований. Зараз цей продукт має сертифікат і рекомендується для вживання всім, хто має проблеми з рівнем цукру в крові.
Профілактику та лікування діабету монастирським чаєм потрібно проводити обов'язково:
  1. при наявності діабету першого і другого типу;
  2. всім пацієнтам, що мають хвору підшлункову залозу;
  3. при видимому ожирінні, так як у 40% людей, що страждають зайвою вагою, після 40 років спостерігається підвищення рівня глюкози в крові;
  4. якщо в сім'ї є родичі (батько, мати, дідусі, бабусі), що страждали діабетом;
  5. людям, які часто хворіють вірусними інфекціями;
  6. особам, регулярно зазнають стресові навантаження, що перебувають в постійній депресії, часто нервують і багато працюючим.

Дія діабетичного монастирського чаю

рецепт монастирського чаю від діабетуСьогодні монастирський чай проти діабету визнаний кращим засобом позбавлення від хвороби. Його ефективність доведена клінічними випробуваннями і спостереженнями над пацієнтами, які брали участь в експериментальному лікуванні. Стан усіх пацієнтів, які вживали монастирський трав'яний збір від діабету, помітно покращився. 42% хворих повністю позбулися від хвороби, у 87% зникли напади гіпоглікемії. У жодного пацієнта не спостерігалося жодних побічних ефектів при прийомі чаю.
Монастирський чай при лікуванні цукрового діабету 1 і 2 типу впливає на певні клітини, які здатні до регенерації і відповідають за працездатність організму. Як тільки корисні компоненти лікарських трав надають свою дію, відбувається процес оздоровлення. У міру того, як хворі клітини стають здоровими, хвороба безповоротно йде.
Не варто думати, що монастирський чай при лікуванні цукрового діабету вилікує кожного після першої випитої гуртки цілющого напою. Так не буває навіть у казках, тому обіцяти швидкого відновлення хворого організму немає сенсу. Більшості пацієнтів вистачає тритижневого курсу чайної терапії, щоб відновитися і позбутися від хвороби. У важких випадках курс доводиться повторювати.

Склад монастирського чаю від діабету

Секрет складу монастирського чаю від діабету вже не один десяток років дбайливо зберігається в монастирі. При складанні збору трав важливо не тільки точно підібрати комплекс рослин, але і враховувати їх дозування. Саме таке правильне поєднання рослинної сировини в одному зборі допомагає напою надавати синергетичний ефект впливу на організм. Це означає, що кожна травинка підсилює дію інших, водящих разом з нею до складу збору.
До складу монастирського чаю від діабету входить тільки натуральна сировина, тобто на 100% він складається з рослинних компонентів. Ось ті рослини, які допомагають діабетикові стати здоровими і позбутися від діагнозу, який багатьох мучив роками.
  1. склад монастирського чаю від діабетуЕлеутерокок сприяє регулюванню вуглеводного обміну, знижуючи концентрацію глюкози в крові хворого.
  2. Звіробій допомагає привести в рівновагу нервову систему. У людини зникає почуття страху перед хворобою, припиняються депресії.Поліпшується настрій, а сон стає набагато міцніше.
  3. Шипшина вважається одним з найбільш сильних антиоксидантів. У складі збору він відповідає за зміцнення імунітету і загальне оздоровлення хворих клітин.
  4. Хвощ польовий знижує рівень цукру, діє як гіпотензивний засіб, що особливо важливо для діабетиків, що мають підвищений тиск.
  5. Пагони чорниці стимулюють підшлункову залозу до самостійної виробленні інсуліну.
  6. Ромашка допомагає тримати рівень глюкози під постійним контролем, що позбавить від ускладнень.
  7. Стулки квасолі допомагають підтримувати нормальний рівень глюкози протягом тривалого часу.
  8. Галега (козлятник), входячи до складу монастирського збору від діабету, значно знижує навантаження на печінку, наближаючи одужання.

Як заварювати монастирський чай: інструкція з використання і для приготування препарату

На цій сторінці ми наводимо коротку інструкцію. Докладну інструкцію з приготування, прийому та зберіганню наших зборів можна знайти в розділі "Інструкція по застосуванню Монастирських чаїв і зборів".
Як це не дивно, але все геніальне зазвичай виявляється надзвичайно простим. Рецепт приготування монастирського чаю від діабету виявився елементарним. Готувати його краще перед безпосереднім застосуванням, прочитавши інструкцію. Якщо вдень часу немає заварити чергову чашку напою, то чай готується на цілий день (3 - 4 чашки).
Отже, спосіб приготування:
  1. На 200 г окропу береться одна чайна ложка готового збору.
  2. На дно чайника засипається суха трава.
  3. Збір заливається окропом і залишається приблизно на 5 - 7 хвилин для настоювання.
  4. Небажано закривати чайник кришкою, так як це не дає кисню надходити до Свіжозаварений напою.
  5. Пити чай необхідно перед їжею. Рекомендується робити це за 30 хвилин до початку прийому їжі.
Хоч трави, що входять до складу збору і не викликаю побічних дій, необхідно пам'ятати, як приймати монастирський чаю для лікування цукрового діабету 1 і 2 типу:

Відгуки фахівців або що кажуть медики і лікарі про застосування монастирського збору проти цукрового діабету?

Маргенова Аліна Степанівна, лікар-ендокринолог:
Цукровий діабет вважається однією з найбільш підступних хвороб людства. Пацієнтів з підвищеною кількістю глюкози в крові стає все більше. Жодні ліки не допомогло моїм хворим відмовитися від щоденних ін'єкцій інсуліну, поки не з'явився монастирський збір трав від діабету. Це засіб пройшло клінічні випробування і показало гарні результати по відновленню рівня цукру в крові. Беручи трав'яний збір, всі пацієнти відчувають значні поліпшення. Після повного курсу лікування трав'яним чаєм багатьом вже вдалося відмовитися від препаратів. Обов'язково використовуйте цей засіб як для лікування ЦД 1 і 2 типу, так і для його профілактики.
Клімов Михайло Васильович, лікар-ендокринолог:
Консервативне лікування діабету за допомогою інсуліну викликає полегшення при хвороби, але ніяк не веде до одужання.Разом з колегами ми шукали способи допомогти хворим стабілізувати стан. Перепробували безліч засобів народної медицини, поки одного разу не наткнулися на монастирський збір трав від цілителів з Білорусії. Перші пацієнти ставилися до призначення з недовірою, але надія змушувала погоджуватися з пропонованим лікуванням. Яке було здивування, коли через 2 - 3 тижні після початку прийому трав'яного чаю від діабету у більшості не тільки набагато покращилося самопочуття, але намітилася динаміка зниження рівня глюкози в крові. Тепер це засіб призначаю не тільки для лікування, але і для профілактики, якщо бачу, що на прийом приходять люди із зайвою вагою або із захворюваннями підшлункової залози.

Правдиві відгуки вже вживають монастирський чай від цукрового діабету! Допомагає він чи ні?

Ірина Вєтрова, 44 роки, м Псков:
Цукровий діабет прийшов до мене в 35 років. Я вже змирилася з хворобою, але мій лікар запропонував спробувати лікування монастирським збором трав від діабету. Трав'яні чаї завжди подобалися мені, тому я погодилася охоче з його пропозицією. 3 тижні прийому чаю змінили мій організм. Я стала бадьорою, з'явилися сили, зникли напади гіпоглікемії.Хоч від інсуліну ще повністю не відмовилася, але впевнена, що це не за горами.
Варвара Ільїна, 58 років, м Азов:
Майже два з половиною роки тому у мене виявили цукровий діабет. Відразу прописали цукрознижуючі таблетки. Пила їх більше року, дотримувалася дієти, але рівень глюкози залишався на одному місці: вранці натщесерце 6,5 - 7,5 ммоль / л.Сестра чоловіка порадила купити для лікування монастирський чай. Попросила доньку знайти в Інтернеті і замовити для мене. П'ю вранці і ввечері вже другий місяць. Цукор наближається до норми. Навіть мій доктор повірив, що це сила збору допомогла мені перемогти хворобу. Результат: 2 тижні я без таблеток.
Андрій С, 54 роки, м Волгоград:
Немов подарунок на ювілей, в 50 років до мене прийшов цукровий діабет. Не можу сказати, що я засмутився. Мені здавалося, що життя скоро закінчиться. Дієти, таблетки, обмеження у всьому, коли вчора міг собі все дозволити. Так тривало 3 роки. Дружина якось принесла чай і сказала, що буде лікувати мене без докторів. Звичайно, таблетки і дієту ми не скасували, але чаєм захопилися. П'ємо трав'яний напій разом: я для лікування, вона за компанію і для профілактики.Рівень цукру в крові у мене наближається до норми. Лікар дивується: сталося диво. Частина таблеток мені вже скасували, думаю скоро зможу обходитися без інших.
Павло Г, 31 рік, м Котлас:
При обстеженні у мене виявили невелике підвищення цукру в крові. Будинки розповів дружині. Вона в мене медик.Сказала не варто сідати на таблетки, краще спочатку спробувати лікуватися монастирським чаєм. Їй я вірю завжди, тому почав пити чай. Через три місяці перездав аналізи. Все в порядку. Мій сімейний доктор виявився прав. Спасибі, Машенька!
Ольга Харкевич, 47 років, м Брянськ:
Лікар сказав, що я маю схильність до цукрового діабету. Я й сама цього боялася, так як в роду по жіночій лінії у нас у багатьох була ця хвороба. Я вирішила для профілактики пити монастирський чай. Самопочуття відмінне, трохи скинула вагу. П'ю вранці по чашці без цукру.

Купити ЗАРАЗ монастирський збір для лікування цукрового діабету на сайті виробника!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Підписатися на: Дописати коментарі (Atom)